SOLO - DUO - TRIO

(in alphabetical order)

A Muze

 

Acoustic & Groovy

 

Dit swingende trio speelt lekkere groovy muziek in acousticstyle.

Pop, soul, ballads, easy listening ,van intiem tot uitbundig maar altijd sfeervol en passend.

 

De leden van dit trio maken er altijd een feestje van tijdens een avondvullende show.

Van fluisterzachte, mooie achtergrondmuziek tot een dansbare, swingende afsluiting!

Het repertoire is altijd afgestemd op het evenement en de omstandigheden.

De leuke en aanstekelijke presentatie van Sophie maakt het plaatje helemaal compleet.

Stijlvol, gepassioneerd en all-round, dat is A Muze!

 

Bezetting:

Sophie - Zang

Leonard - Gitaar/backing Vocals

Koert - Cajon/backing Vocals

Aad Paardekooper

 

Accordeon Klassiekers

 

Hoe omschrijf je iemand die in zijn eentje in staat is de hele tent op zijn kop te zetten? Als het antwoord "Rasartiest" is dan slaat dit zeker op Aad Paardekooper. Met zijn Accordeon weet hij tijdens iedere gelegenheid direct de juiste toon te zetten...

Dit is typisch zo'n act die je minimaal één keer gezien en gehoord moet hebben, om hem daarna nooit meer te vergeten...Naast de bekende Nederlandse klassiekers waarbij het hele publiek steevast in luid gezang uitbarst schudt Aad Paardekooper met hetzelfde gemak een klassieke - of jazzy compositie uit zijn mouw. Van een swingend Hongaars, Russisch, Weense melodieën tot Franse Musette walsen.

Bezetting:

Aad Paardekooper - Accordeon

Another Jacket

 

Akoestisch Cover Duo

 

Another jacket is een akoestisch - singer/songwriter - duo bestaande uit Danielle (zang en percussie) en Edwin (gitaar en zang). Het duo heeft als uitgangspunt nummers terug brengen naar de essentie; pure muziek in alle eenvoud, waardoor de songs centraal staan...

Naast het schrijven en spelen van eigen nummers heeft Another jacket een uitgebreide setlist met covers van o.a. Amy Winehouse, Adele, Anouk, Ed Sheeran, Passenger en John Legend.Bij ieder optreden stemt dit duo de nummers qua keuze en speelwijze af op de wens en de setting.Uiteraard kunnen op verzoek één of meerdere gewenste nummers aan de setlist toegevoegd worden. Another jacket maakt iedere gelegenheid extra bijzonder met toegankelijke muziek op maat en weet zo altijd een passende sfeer neer te zetten.

 

Bezetting:

Danielle - Zang/Percussie

Edwin - Zang/Gitaar

Video

Bas solo

 

Akoestische Covers

 

Bas Paardekooper kreeg zijn muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Van rock tot easy-listening en van blues tot Nederlandstalig, Bastiaan speelt alles. De knallende gitaarsolo’s en symfonische rifjes die hij uit zijn gitaar tovert zijn een lust voor het oor. Vergezeld door zijn lekkere rauwe stem is deze bescheiden man een veelgevraagde muzikant die al heel wat optredens tot een feest heeft omgedoopt. Of het nu gaat om covers of zijn eigen nummers, het dak gaat eraf met deze gitarist!

Bro & Sis

 

Akoestisch Cover Duo 

 

Jazzy, bluezy, dit akoestische duo bestaande uit broer Bas en zus Sandra weten hun publiek te grijpen met hun brede repertoire dat net zo hard swingt als ontroert. rock en pop classics worden ook niet geschuwd door het duo dat het musiceren van jongs af aan met de paplepel kreeg ingegoten...

De grote variatie binnen het repertoire van Bro& Sis gecombineerd met hun muzikale vaardigheden laten je soms even vergeten dat ze slechts met z'n tweeën zijn. Dit akoestische duo brengt pure en akoestische live muziek, geschikt voor iedere gelegenheid. Denk hierbij aan huwelijksfeesten, recepties, bedrijfsborrels, diners, jubilea, housewarmings, verjaardagsfeest, kroeg en zelfs uw achtertuin!

Boekt u Bro& Sis dan boekt u gegarandeerd kwaliteit!

Bezetting:

Sandra Paardekooper - Zang

Bas Paardekooper - Gitaar & Zang

City Lights

 

Acoustic Pop Classics

 

Deze drie topmuzikanten lijken aanvankelijk gewoon hun "ding" te doen maar vroeg of laat slaat, ook op UW feest, de vlam in de pan! Met zang en een minimaal instrumentarium, bestaande uit akoestische gitaar, basgitaar en saxofoon weten de drie heren van City Lights telkens weer de maximale "Party Score" te behalen...

Geen genre wordt geschuwd: Pop, rock, jazz, blues etc. worden vakkundig gekruid en van een speciaal akoestisch sausje voorzien. Covers van Bowie en Beatles komen voorbij door dit zeer muzikale trio. U zult na afloop van een City Lights optreden beslist zeggen: "Dat smaakt naar meer!"

Bezetting:

Arie - Akoestische gitaar / Zang

Jan - Upright Bass

Wouter - Tenorsaxofoon

Great Lake Music

 

Akoestisch Cover Duo

Heerlijke en rustige achtergrondmuziek gebracht door twee professionele muzikanten die haarfijn aanvoelen wat uw gasten graag willen horen. Muziek voor elke gelegenheid!

Met zijn tweeën weten deze sympathieke musici sfeervolle muziek neer te zetten, van lekkere luisterliedjes tot aan discoclassics en huidige top 40. Voor de liefhebbers spelen ze een uitgebreid Franstalig repertoire en worden ze bijgestaan door een echte Franse accordeonist. Van huwelijksreceptie of –feest, een zakelijke borrel, of een andere gelegenheid: het verrassende repertoire in een akoestisch jasje zal bij iedereen in de smaak vallen.

Bezetting:

Sandra - Zang

Kees - Gitaar

Video

Jan van der Burg

 

Poptoubadour

 

Jan is niet alleen een bevlogen muzikant maar ook een 'tussen de mensenman'. Hij biedt meerwaarde door op zijn spontane wijze "het moment" met uw gasten te kunnen bespelen waarbij hij harten...maar ook monden weet te openen...

Zijn repertoire is uiterst veelzijdig en zijn wijze van performen is geschikt voor diverse gelegenheden. Daar waar Jan speelt is het één groot feest! De grote hits van The Beatles tot nederlandstalig tovert Jan uit zijn gitaar. Meezingen is gegarandeerd als Jan uw feest of gelegenheid opluistert.

Jan, Poptroubadour in hart en nieren maakt uw feest onvergetelijk!

Bezetting:

Jan - Gitaar / Zang

Video

MICA

 

Easy piano music pop/rock

  

Mica, bestaande uit Miranda en Carola, maakt mooie bewerkingen van oude songs uit de 70's op

eigen wijze met af en toe een uitstapje naar andere tijdperken. De zang met prachtige pianobegeleiding klinkt erg relaxed en heeft echt dat wow-gevoel.

Deze band speelt lekkere akoestische tijdloze songs in een onverwacht jasje. Meerstemmigheid en

prachtig spel maken dat dit duo veel lof ontvangt voor hun optredens. Bij elke gelegenheid weten ze de juiste muzikale invulling te geven en dat met een ongekend enthousiasme. Ook heeft de band enkele eigen nummers in het repertoire zitten welke met bezieling worden gebracht.

 

Bezetting:

Miranda - Zang

Carola - Piano/Backing Vocals

Video

Mike Vos Acoustic

 

Allround Covers

 

Een akoestische rondreis door de popmuziek. Van de jaren 60 tot hedendaagse hits.

Van albumtracks tot evergreens. Van up-tempo rock tot gevoelige ballads.

 

Alles kan en uiteraard afhankelijk van de sfeer die door 23 jaar podiumervaring

feilloos aangevoeld wordt. Door gebruik te maken van een looper worden verschillende

lagen gitaar en hier en daar zelfs percussie opgebouwd en zorgt hij solo, akoestisch

voor een rijke en complete sound. Naast solo kan er eventueel ook met een kleine band

opgetreden worden (drums en bas) Dit ook uiteraard volledig akoestisch en op elk gewenst

geluidsniveau. Ook is het verzorgen van een volledige geluidsinstallatie geen enkel probleem.

 

Bezetting:

Mike Vos - Zang/Gitaar

Ron Walter & Friends

 

Allround Acoustic Covers

 

De band Ron Walter &Friends staat al jarenlang bekend om zijn gezellige, muzikale en bovenal herkenbare covers. Of het nu in de kroeg of op grote podia is, de 3 rasmuzikanten maken er voor u een feestje van... De sterke kracht van deze band is de ongedwongenheid waarmee ze op het podium staan en de sfeer die ze met hun instrumenten weten te bereiken. Soms jazzy, soms bluezy, soms gewoon een cover in een iets ander jasje, niets is deze mannen te gek. Voor een geweldig gezellig optreden moet u bij deze band zijn: Zij brengen muzikale gezelligheid naar u toe!

 

Bezetting:

Ron - Gitaar / Zang

Patrick - Basgitaar

Wouter – Tenorsaxofoon

Video

The Coast

 

Pop, Rock & Country Covers

The Coast speelt pop, rock, blues en country-covers. Deze band bestaat uit 3 topmuzikanten die met volle overgave de leukste en bekendste nummers vanaf de jaren 60 tot nu spelen. Bijgestaan door de modernste technieken zijn zij in staat een complete band neer te zetten. Het volume kan zo zacht en hard als u maar wenst. De band heeft weinig ruimte nodig, is betrouwbaar, altijd op tijd en betaalbaar. Voor elk feest, groot of klein en overal waar het gezellig moet zijn. Kortom, een kleine band met een groots geluid die uw gasten van minuut 1 tot de laatste noot zullen vermaken.

Bezetting:

Machiel Verhaar - Drums

Ness Boerenveen - Gitaar + zang

Danny Ferdinandus - Toetsen/Gitaar + Zang

Voices, String&Things

 

Semi Acoustic Covers

Voices-Strings-Things is een (semi-) akoestisch duo en heeft een repertoire bestaande uit allerlei muzikale stijlen, van easy-listening tot rock. Het voornaamste instrument is de semi-akoestische gitaar, aangevuld met 2 stemmen en diverse “ rhythm”-things. De band speelt van “fluisterzacht” op de achtergrond tot feestelijk hard, net wat u wilt en wat de gelegenheid nodig heeft. Ook dansen en lekker meezingen met een tekstboek erbij behoort tot een van de mogelijkheden. Desgewenst is de band uit te breiden met meerdere muzikanten. De band is geschikt voor uw receptie, expositie, borrel, diner, verjaardag, tuin- of huiskamerfeest, maar ook op andere gelegenheden. Zeg je Voices, Strings &Things dan zeg je "Candy foryourears".

Bezetting:

Helen - Piano/Zang

Peter Paul - Piano/gitaar/zang

© 2019  Foks Media Voorburg in opdracht van MB music & events. Created with Wix.com.

Alle getoonde bands, artiesten en personen verklaren zich onvoorwaardelijk akkoord met het getoonde tekst- foto- audo- en videomateriaal. MB music & events is niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of fouten in de getoonde informatie.

  • MB music & events on Facebook
  • MB music & events on Twitter
  • MB music & events on YouYube
  • MB music & events on Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now