WE'RE
EXPERTS
ILIVE
MUSIC

Onze actuele shows en

evenementen volgt u op

onze Facebookpagina

  • MB music & events on Facebook
  • MB music & events on Twitter
  • MB music & events on YouTube
  • MB music & events on Instagram

Feest

Iets te vieren? Er zijn duizend en één redenen om iets te vieren en wij zijn er klaar voor om u en uw gasten het leukste feest te laten beleven, thuis of op locatie. U bent onze inspiratie en samen met u werken wij naar het feest toe. Een feest schept altijd een bepaalde verwachting bij uw gasten en als die waargemaakt is dan spreekt men van een geslaagd feest. En daar gaan we voor!

Presentatie

Met MB zorgt u ervoor dat uw product of bedrijf in de spotlights komt. Samen met u organiseren wij juist die presentatie die past bij uw bedrijf of product. Er zijn vele mogelijkheden voor het in de markt zetten van uw product of bedrijf en wij helpen daar

graag aan mee door een waardige introductie voor u te organiseren.

Opening

Een nieuw te openen bedrijfspand of winkel is reden genoeg om een geweldige opening te houden voor uw klanten en personeel. Een waardige opening is dan ook een must en MB kan dit compleet voor u verzorgen. Originele openingshandelingen en promotie staan garant voor een mooi resultaat. Samen met u bedenken wij een concept waardoor uw bedrijf prima gepromoot wordt en uw gasten alleen nog maar hoeven te genieten.

Jubileum

Is er binnenkort een jubileum van uw bedrijf, stichting of vereniging? Of wilt u een jubilaris in het zonnetje zetten? Natuurlijk moet dit op een speciale manier gevierd worden. Met MB heeft u alle ingrediënten in huis om dit groots en vooral feestelijk aan te pakken. Wij organiseren met alle plezier een passend feest voor u samen waarbij het jubileum of de jubilaris(sen) centraal staan.

Meeting

Een meeting is niet zomaar bij elkaar komen en wat praten. Achter elke meeting zit een bepaalde doelstelling. Businessmeetings of netwerkmeetings verschillen nogal per branche. Wat zijn uw doelstellingen? Welke informatie wilt u uitdragen met een meeting? MB denkt graag met u mee om uw meeting soepel en vlot te laten verlopen met een compleet traject van catering tot de techniek zodat u zich kunt concentreren op het netwerken of de vergadering.

 

Een veelgehoorde wens van onze klanten ... 

Meer dan alleen een plaatje draaien, maar nog wel gezellig met elkaar kunnen praten: Dan is een akoestische band/artiest een passende en sfeervolle oplossing!

MB Music en Events biedt, naast tal van versterkte bands/artiesten, ook een fraaie selectie van de beste akoestische bands/artiesten, geschikt voor elke feestelijke gelegenheid op uw locatie: van smaakvolle jazz/blues, populaire covers tot aan eigen werk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de diverse mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte band/artiest voor een vriendelijke prijs. Wij sturen achteraf netjes een overzichtelijke factuur, dus geen administratieve rompslomp meer voor u met verklaringen, premies of naheffingen.

 

MB levert snel en vertrouwd de beste live muziek zonder verrassingen achteraf!

Met muzikale groet!

Martin Bulte

MB music & events

MUSIC & EVENTS

Artiestenbemiddeling en evenementenorganisatie

© 2019  Foks Media Voorburg in opdracht van MB music & events. Created with Wix.com.

Alle getoonde bands, artiesten en personen verklaren zich onvoorwaardelijk akkoord met het getoonde tekst- foto- audo- en videomateriaal. MB music & events is niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of fouten in de getoonde informatie.

  • MB music & events on Facebook
  • MB music & events on Twitter
  • MB music & events on YouYube
  • MB music & events on Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now