DJ - KARAOKE

(in alphabetical order)

DJ Alfons

 

Party DJ

 

Met zijn zeer complete drive in show is Alfons door het hele land te vinden op alle denkbare feesten. Door zijn professionele instelling en werkwijze is hij een veel gevraagde DJ tijdens bruiloften en partijen...

Voor festivals, zomermarkten en andere grote evenementen draait hij echter zijn hand ook niet om (tenzij er een nieuwe schijf op de draaitafel gaat) en desgewenst perst Alfons er een vette clubmix uit die de dansvloer uren gevuld houdt. De grote kracht van Alfons als DJ is zijn flexibiliteit en enorme muziekkennis. Met deze DJ heeft u 100% dansgarantie! LET'S DANCE THE NIGHT AWAY !!!!

DJ Dé

 

Party DJ

 

Als 'ouwe rot in het vak' maakt Dj Dé uw muzikale feestavond compleet. Met zijn enorme enthousiasme draait hij de ene hit na de andere aan elkaar. Alle grote dansplaten uit meerdere decennia laat hij in sneltreinvaart voorbij komen waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan. Van Terneuzen tot Turkije is deze Dj een graag geziene "Disco Inferno". Evenement of feest, met Dj Dé kun je alle kanten uit."Zelfs de goede!" zoals hij dat zelf zegt. Achter zijn draaitafel is hij in z'n element en maakt van uw feest een bijzonder feestelijk feest!

Zeg je Dj Dé, dan zeg je PARTYTIME!

Video

DJ Thox

 

Dance DJ

 

Met Dj Thox haal je een turntabelist pur sang binnen, die zich al jaren met alle gemak door de minder gangbare dance stijlen beweegt zoals: Goa Trance, Progressive en Acid. Of het nu gaat om 100 of 1000 personen, hij voelt het publiek goed aan en knalt diverse stijlen uit de speakers. aar waar Dj Thox komt wordt het een feest. Hij zal de avond vullen met diverse klanken die de menig dancekenner voldaan en met rode oortjes zal laten genieten. Groot, klein, binnen, buiten, op feest en evenementen; alles is mogelijk! DJ Thox is met zijn zeer uitgebreide collectie tezamen met zijn unieke mixing skills een gewilde dance DJ, zeer geschikt voor uw feest of evenement. Door alle uptempo beats en opvallende grooves is deze DJ een reizende ster aan het DJ-front.

Karaokeshow

 

Karaoke

 

Karaoke is een muzikaal vermaak sinds 1980 en is momenteel steeds populairder aan het worden in Nederland.

Het zingen met de muziek van bekende liedjes kan iedereen en het maakt niet uit of u alleen of met een groepje zingt.

 

De tekst van het lied wordt geprojecteerd zodat u gemakkelijk met de muziek kunt meezingen.

U wordt begeleidt door een zangeres die tijdens de hele karaokesessie zal zorgen dat iedereen die wil

ook aan de beurt komt en als er even niemand wil zingen, zelf de microfoon ter hand neemt. Karaoke is geschikt

voor alle soorten feesten, in kroegen, sportkantines, bedrijfsfeest en bij speciale gelegenheden.

Probeer het gewoon een keer en u zult uw vrienden en/of collega's wellicht verrassen met uw zangstem.

Don't be shy, giveit a try !!!

© 2019  Foks Media Voorburg in opdracht van MB music & events. Created with Wix.com.

Alle getoonde bands, artiesten en personen verklaren zich onvoorwaardelijk akkoord met het getoonde tekst- foto- audo- en videomateriaal. MB music & events is niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of fouten in de getoonde informatie.

  • MB music & events on Facebook
  • MB music & events on Twitter
  • MB music & events on YouYube
  • MB music & events on Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now